Claude Rombaux, GLS Belgium

Claude Rombaux, Sales & Marketing Manager Belgium & Luxemburg bij GLS Belgium

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Onze HR-afdeling kreeg jullie brochure rond de ZOOmertrainingen in handen. Eerder had ik hen trainingen rond video montage gevraagd. Uit deze brochure bleek dan ook dat jullie hierin een uitgebreid aanbod konden aanbieden.

Waarom was je op zoek?

GLS wil starten met korte "movies" om te gebruiken op sociale media en zo onze Facebook-pagina (die nog opgestart moet worden) leuk en modern te maken. Andere filmpjes willen we graag gebruiken op onze schermen binnen België voor de depots, arbeiders, bedienden, chauffeurs, … Daarnaast willen we ook aan de slag met video om onze impact te vergroten op congressen en meetings met geanimeerde content.

Hoe heb je de training(en) ervaren?

Dankzij het kleine aantal deelnemers was de training heel interactief en hing er een gezelligevr sfeer. Bij de training "in house" had de docent voorbeeldjes genomen die volledig gelinkt waren aan onze activiteit en had hij al materiaal via de website verzameld om ons te laten werken op reële projecten. Ook had hij gekozen om filters/tools/mogelijkheden van Adobe After Effects te gebruiken/tonen/aan te leren die wij duidelijk zouden kunnen gebruiken in onze context.

Wat doe je met de opgedane kennis, wat is de meerwaarde voor jou?

Filmpjes maken.. zodra we er tijd voor hebben... klinkt logisch, neen?