Silke Van Vaerenbergh, CD&V

Silke Van Vaerenbergh, Stafmedewerker team ‘Community’ bij CD&V, volgde al verschillende van onze trainingen. Wij vroegen Silke waarom zij zo geïnteresseerd was in onze trainingen en wat haar telkens doet terugkomen

Hieronder de antwoorden op de vragen die wij haar stelden.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Ik kwam in contact met Catena Company via een uitnodiging voor de ZOOmertrainingen die bij een collega terecht kwam. Nadien heb ik de website bezocht en vond ik daar heel interessante trainingen terug. Ik ben communicatiewetenschapper van opleiding, maar de hands-on creatieve aanpak wou ik nog versterken.

Waarom was je op zoek?

Ik wou me meer verdiepen in het audiovisele aspect van communicatie. We willen in onze organisatie meer inzetten op bewegend beeld, om te gebruiken via sociale media, de website,... Daarom koos ik voor de ZOOmertraining Adobe Première. De locatie was schitterend, ZOO Antwerpen. Daar mochten we ons volledig uitleven in het filmen van dieren en bezoekers; met aangepast materiaal van Catena Company zelf.

Hoe heb je de training(en) ervaren?

De training was intensief, maar super leerrijk. Elke minuut leerde ik wel iets nieuws bij. De training was gevarieerd en de lesgever heel competent.

Wat doe je met de opgedane kennis, wat is de meerwaarde voor jou?

Nu hebben wij binnen de organisatie ook filmmateriaal aangeschaft, zodat ik zelf interviews kan opnemen, kleine reportages kan maken,... Kortom we kunnen beter, sneller en efficiënter inzetten op audiovisuele communicatie. Doel bereikt!

Waarom kom je terug?

Ik heb al heel wat cursussen gevolgd bij Catena Company. Ik kom graag terug voor de toffe sfeer, de ervaren lesgevers en de leerrijke cursussen.