Tommy Willems, Utopolis

Tommy Willems, Marketing & Sales Officer bij Utopolis, was bij de vorige edities aanwezig. Wij vroegen Tommy waarom hij zo geïnteresseerd was in onze trainingen en wat hem telkens doet terugkomen.

Hieronder de antwoorden op de vragen die wij hem stelden.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Via de Catena nieuwsbrief kwam ik te weten dat deze opleidingen doorgingen in de Zoo. Een opleiding is een opleiding natuurlijk, maar zowel de bereikbaarheid als de unieke locatie wekten mijn interesse des te meer.

Waarom was je op zoek?

Als je al even in het vak zit is het niet onverstandig om af en toe even helemaal weg van je werkplek tijd te maken om de laatste nieuwigheden te bekijken. Voor Illustrator, Photoshop en Indesign is het sinds de Creative Cloud enorm belangrijk om de laatste nieuwigheden op te volgen en daarvoor neem je best je tijd.

Hoe heb je de training(en) ervaren?

De lessen gingen heel vlot met veel aandacht voor iedere aanwezige. De lesgevers waren duidelijk erg goed op de hoogte van de basis én de laatste nieuwigheden op vlak van software en trends.

Wat doe je met de opgedane kennis, wat is de meerwaarde voor jou?

Na de opleidingen was het makkelijker om bepaalde processen uit te voeren en was ik staat nieuwe tools te gebruiken.

Waarom kom je terug?

De lesgevers waren zeer boeiend, de andere cursisten hadden boeiende achtergronden en de locatie maakt het geheel nog aangenamer. De Creative Cloud blijft evolueren en dankzij deze opleidingen blijf ik bij.