Masterclass

Voor de eerste keer organiseren we een masterclass, het sluitstuk van onze ZOOmertrainingen. Een extra dag training dus waarin de creatieve Vlaamse top enkele tips en werkwijzen ontsluiert, elk in hun vakgebied. Elk van hen zal jou op eigen wijze kunnen inspireren .

In korte sessies nemen onze sprekers je mee in hun leefwereld en ontsluieren speciaal voor ons, een 'golden nugget'. Op het einde van deze dag ben je in de verschillende leefwerelden ondergedompeld en heb je voldoende inspiratie en kennis om onmiddellijk te gebruiken.

Zorg dus dat je erbij bent op 31 augustus, het wordt een onvergetelijke dag!
Deelnemen aan deze inspirerende dag kost je slechts 250 euro.

Schrijf nu in en breng gratis iemand mee met de promocode TWOFORONE

Programma

10.00u-11.00u: Wes Nijssen (polygraphic design)

11.15u-12.15u: Tim Van den Broeck (illustratie & character design)

13.15u-14.15u: NME Photography (album cover art)

14.30u-15.30u: Ellie Van den Brande (underwater photography)

15.45u-16.45u: Pieter Boels (typography)

Deelgenomen aan onze ZOOmertrainingen?

Ben je ook ingeschreven voor één van onze ZOOmertrainingen? Volg dan de masterclass GRATIS!

Waar en wanneer?

Designcenter De Winkelhaak, donderdag 31 augustus 2017
Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen

 

Sprekers

NME Photography

NME Photography, een echte legende in het Vlaamse urban landschap, bestaande uit Nicolas (grafisch ontwerper/photoshop artist) en Marie-Eveline(fotografe). Keer op keer verbazen ze met ongeziene cover art. Je kent hen van de album covers van Halven Euro, Kraantje Pappie en Pepe.

 

NME Photography
Wes Nijssen

Wes specialiseerde zich in polygraphic design en animaties. Een festivalganger? Dan kwam je zeker al met zijn werk in aanraking. Hij maakte animaties voor Pukkelpop en Jupiler. Wes maakt ook (interactieve) installaties, je kent hem misschien ook van zijn levensgrote beer die hij maakte voor de herinrichting van het kantoor van Design is Dead.

Wes Nijssen
Pieter Boels

Pieter Boels, een Antwerpse lettering artist vertelt tijdens zijn sessie op de masterclass hoe hij beroepsmatig letters tekent. Pieter is het creatief talent achter de huisstijl van ‘Koekenstad’ en de heruitvinding van Perette chocolade. Hij richtte onlangs samen met collega’s de Antwerp Type Society op, een community voor liefhebbers van de letter.

Pieter Boels
Ellie Van den Brande

Ellie Van den Brande is fotografe en grafisch vormgeefster. Ze specialiseerde zich in onderwaterfotografie en high end Photo Retouche. Oa magazines contacteren Ellie voor specifieke reportages in zwembaden en in open water. Door de speciale omstandigheden die water met zich meebrengen, komt ze voor hele uitdagingen.

Ellie Van den Brande
Tim Van den Broeck

Tim Van den Broeck is dan weer een illustrator met een liefde voor characters.Tim ontwierp onder andere illustraties op basis van songtitels voor de Top 2000 van JoeFM, de corporate branding voor Partena, AXA, Record Bank en veel meer.

Tim Van den Broeck