Praktisch

Tijdens de zomermaanden verhuizen we ons trainingslokaal steevast naar Antwerpen.

Oorspronkelijk maakten we gebruik van de prachtige locatie van ZOO Antwerpen, maar met de komst van het vernieuwde Elisabeth Center is hiervoor geen ruimte meer.
Om die reden zullen we voortaan onze ZOOmertrainingen organiseren in en samen met DesignCenter De Winkelhaak. Zij ondersteunen creatief ondernemerschap en hebben een mooi platform voor creatieve professionals. Een ideale uitvalsbasis dus voor onze ZOOmertrainingen.

Wij voorzien een optimaal gloednieuw trainingslokaal met iMacs voorzien van de laatste nieuwe software. Een gezonde lunch is zoals steeds bij onze trainingen inbegrepen.

Deelnemers van onze ZOOmertrainingen worden extra beloond!

Volg deze zomer 2 of meerdere trainingen en krijg van ons een gezinsjaarabonnement voor ZOO Antwerpen en Planckendael! Een extra cadeau van 195 euro.
Dat zijn maar liefst 365 dagen toegang tot ZOO Antwerpen én Planckendael, 10% korting in de shops en restaurants en tal van exclusieve voordelen in andere parken.

Hoe bereik ik de ZOOmertrainingen?

Meer info op http://www.winkelhaak.be/winkelhaak/adres

Wil je doorheen het jaar training volgen?

Klik hier voor ons standaard aanbod

Liever een training op maat?

Contacteer This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., opleidingscoördinator bij Catena Company.